Rege egy cukrászdáról, ami nem MESE!
2023. május 24. írta: Nesztor HACCP

Rege egy cukrászdáról, ami nem MESE!

243152099_258274092973131_2205930819708672934_n.jpg

 

Rege a csodaszarvasról… kezdődhetne így is a bejegyzésem, de ez nem mese, ez a valóság, annak ellenére, hogy a neve Tihanyi Rege Cukrászda!

Tihany, a Balaton egyik gyöngyszeme, rengeteg turistát vonz minden évben a gyönyörű táj, a történelmi és kulturális látnivalók és a helyi gasztronómia miatt.  A településen számtalan vendéglátóhely várja az éhes és szomjas utazókat, azonban ha igazán édes élményre vágyunk, érdemes felkeresni az Apátsági Rege Cukrászdát, Tihany legszebb részén.

Az Apátsági Rege Cukrászda nemcsak a hely csodálatos környezete miatt varázsolja el a látogatókat, hanem a magas minőségű édességek miatt is.  

A cukrászda kínálata igazán különleges, a hagyományos magyar sütemények mellett modern, kreatív desszertek is helyet kapnak a kínáló pult polcain. Az édességek mellett számtalan kávé, teavariáció valamint ételek is választhatók, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb ízvilágot.
346167406_457157426623971_5860863921929310940_n.jpg

Az egység törekvése a minőségi élelmiszerek felhasználása, így minden sütemény, süteményalap, krém és díszítőelem alapanyaga kizárólag a legjobb minőségű termékek közül kerül ki. A cukrászda folyamatosan figyel a környezete és felszolgálás mellett a termékeik alapanyagaira is.

A cukrászda munkatársai törekednek arra, hogy mindig tisztaság és rend uralkodjon az üzletben és a hátsó helyiségekben is egyaránt. A helyiségek minden nap alapos takarításon mennek keresztül, a munkatársak pedig jólképzettek és elhivatottak a szakmájuk iránt, biztosítva a higiéniai szabályok betartását és a minőségi termékek elkészítését.

A Rege csapata igyekszik minden igényt kielégíteni és egyedivé varázsolni az élményt a látogatók számára.

Az egész üzlet tisztasága és precizitása is példaértékű. A kiszolgálópult mögötti rész (üzemi helyiségek) mindig tiszták és rendezettek.
346144608_256498423617249_3844105469661518369_n.jpgAz éves élelmiszer-higiéniai vizsgálatra vittem magammal egy új fiatal kollégámat is, hogy tanuljon, lásson érdekes dolgokat. Amikor végeztünk a bejárassal, akkor csak azt mondta: Ezt nem hiszem el, ilyen létezik?

  • Igen, létezik!

Ilyen, amikor valaki a munkáját a hivatásának tekinti! Az üzletvezető hölgy nagyon fiatal, és példaértékű a munkamorálja! Teljesen lenyűgöz, ahogy az egységet vezeti, fegyelemmel, szakértelemmel, és hatalmas odaadással. Roxána egy igazi maximalista! Szerintem minden tulajdonos álma egy ilyen munkatárs.

 

Az egységet a szokásos NÉBIH által kiadott csekklista alapján ellenőriztem végig. A teljes egység bejárása után a papírmunka igen gyors volt, mivel minden rendben volt. Tényleg nagyon-nagyon ritka az ilyen egység!

Az ellenőrzés részletezése:

Az egységben

  • a helyiségek tisztasága kifogástalan.
  • a falazat ép, tisztaságuk kifogástalan.
  • az eszközök, berendezések tisztasága kifogástalan.
  • az engedélyek rendben vannak.
  • a munkavállalók egészségügyi kiskönyvei rendben vannak.
  • a munkavállalók rendelkeznek munkaruhákkal, tárolásuk megfelelő.
  • a munkavállalóknak a munkafolyamatai élelmiszer-higiéniailag kifogástalan.
  • a rovar, rágcsáló védekezése tökéletesen elvégzett, maximális odafigyeléssel.
  • a tisztítószerek felhasználása az adott termékekre vonatkozóan történik.
  • használt tisztítószerek lejárati időn belüliek, biztonsági adatlappal ellátottak.
  • történő áruszállítás kifogástalan
  • a raktározás szakosítottsága megfelelő.
  • készült termékek alapanyagai számlával igazoltak
  • levő félkész és késztermékek nyomon-követése tökéletes.
  • készített termékek allergén anyagai jelöltek.
  • készített termékek anyaghányad-nyilvántartással rendelkeznek.
  • hulladék kezezése a leírásoknak megfelelően történik.

Nulla hibapont!- gratulálok!


348390050_738298964742771_9004803173239258904_n.jpgHa valaki a Tihanyi-félszigetre látogat, mindenképpen ajánlom, hogy látogasson el ide, és kóstolja meg a cukrászda finom édességeit, melyeket magas színvonalú higiéniai és élelmiszer-biztonsági előírások mellett készítenek, hisz szerintem az egyik legfontosabb, hogy ne csak finom legyen, biztosak legyünk benne, hogy amit eszünk az tiszta konyhában készül!

Az Apátsági Rege Cukrászda csapatának elkötelezettsége és munkája elismerésre méltó, és reméljük, hogy még sokáig folytatják ezt a magas színvonalú tevékenységet.

 

Végszónak csak az jut eszembe, hogy megtiszteltetés, hogy veletek dolgozhatok!

Nesztor :)

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr6618129414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása