Viniczai's
2023. március 26. írta: Nesztor HACCP

Viniczai's

kep_1.jpg

A Viniczai's étterem tulajdonosai a nyitást megelőzően kerestek meg. Az egység már korábban is étteremként üzemelt, így nagy belső átalakítások nem voltak, inkább felújítást kellett eszközölni, mivel eléggé lelakott volt a konyha.  Az egyik tulajdonos maga a szakács- a SÉF!  Gyurin látszott már az elején, hogy nagy alázattal van a konyha és a kiadott élelmiszerek iránt. Imád alkotni, nem beszélve a névről, ami a városban már kötelez, hisz a Viniczai név egy fogalom. Az alapelv, aki itt fogyaszt annak maximális elégedettséggel kell elhagynia az egységet.
A felújítást követően az engedélyeztetés roppant gyorsan és könnyen ment, hiszen a Hatósági munkatárs alapos átnézése után sem talált kifogásolni valót, így a nyitás is hamar zöld utat kapott.

317589469_470888161836035_7854125826554523894_n.jpgAz éves visszaellenőrzések során ez az étterem is azok közé tartozik, ahova szívesen megyek, és nem csak azért, mert jó kapcsolatot ápolok a tulajdonosokkal, hanem azért mert rendben van. Nem kell veszekedni velük, és megmagyarázni a miérteket…

Szokásomhoz híven itt is tüzetesen néztem át az egységet. A maximum pont itt is összejött, bár az olyan egységek, amik már évek óta üzemelnek ott már elég nehéz összeszedni a maximumot. Élelmiszer higiéniai szempontok szerint azonban megvan- szóval igen, a név kötelez!

 

Az alábbi főbb szempontok alapján osztályozom az egységet 0-10 pontig.

1, A teljes egység általános tisztasága kimagasló-e. 10/10 pont

2, Hűtők tisztasága, a benne tárolt termékek rendszerezettsége hibátlan-e. 10/10 pont

3, A falazat tisztasága, épsége kifogástalan-e. 10/10 pont

4, Az élelmiszer higiéniai dokumentációk vezetése naprakész és precíz-e. 10/10  pont

5, A konyhán dolgozók munkaruhája, és az ezzel kapcsolatos előírások betartása kifogástalan-e. 10/10  pont

6, Az egységben kézmosás, -mosogatás, -takarításhoz fertőtlenítőszerek használata biztosított-e és megfelelően használják-e. 10/10  pont

7, Az ételkészítéshez használt eszközök tárolása  és tisztaságuk kifogástalan-e. 10/10  pont.

8, Az egységben dolgozóknak meg van -e a szakképzettségük.10/10  pont. 

9, A felhasznált alapanyagok származása igazolt, minden termék fogyaszthatósági időn belüli van-e. 10/10  pont. 

317690820_1433992817010140_912742240610748510_n.jpg

Az étterem Székesfehérváron egy igazi kulináris élményt kínál a vendégeinek.

Ez utóbbi fontos szempontja minden éttermi üzletnek, és a Viniczai's étteremben sem kivétel ez alól.    Viniczai's étterem Székesfehérváron a gasztronómiai élmények melegágya. Az étterem szakácsai a legjobb alapanyagokból készítik el a finom ételeiket, mindennek a tiszta és higiénikus konyha a kulcsa.

A Viniczai's étterem nem csak a tiszta és higiénikus konyhájával, hanem a modern tálalási stílusával is kiemelkedik a többi éttermi üzlet közül. A szakácsok maximális profizmussal dolgoznak a legapróbb részletekig átgondolt, esztétikus tálalásra összpontosítsanak, hogy a vendégek számára igazi kulináris élményt nyújtsanak. Az ételek nem csak finomak, de látványosak is, és a modern tálalás még inkább fokozza az étteremben töltött idő élményét.

 

kep2.jpgÖsszességében, a Viniczai's étterem Székesfehérváron a gasztronómiai élmények szerelmeseinek tökéletes választása.

Az étterem tiszta és higiénikus konyhája, valamint a modern tálalás garantálja, hogy a vendégeknek emlékezetes élményt nyújtsanak. Ha Székesfehérváron jársz és keresel egy helyet, ahol finom ételeket fogyaszthatsz egy tiszta és higiénikus környezetben, a Viniczai étterem a te helyed.

A név kötelez!

Nesztor

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr9118081156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása